迈克尔·杰克逊中国网  - 歌迷论坛

加入MJJCN

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Tara

MJ独唱专辑歌词完全翻译!(整理完成)

侠之大者

楼主太让人感动了~~看着怎么想哭

6万

圣殿骑士

The Icon“叹息”

MJJCN之星特别贡献奖活动卓越奖

Beat it
[4th Verse]
You Have To Show Them  你本是要告诉他们
That You're Really Not Scared  你毫不畏惧
You're Playin' With Your Life, 但却是在把生命当儿戏
This Ain't No Truth Or Dare  其实无所谓真理与胆量
They'll Kick You, Then They Beat You, 他们踢翻你,打倒你
Then They'll Tell You It's Fair  然后告诉你这就是公义
So Beat It, But You Wanna Be Bad  那么就避开吧,但你却偏要逞强

我刚想起来我们这有一个疑似的翻译错误

You're Playin' With Your Life, 但却是在把生命当儿戏
This Ain't No Truth Or Dare  其实无所谓真理与胆量

这个Truth Or Dare是真心话大冒险啊。。。那在国外很老的游戏了。
这是在确确实实的玩命
可不是真心话大冒险

3万

至尊天神

well done!!!!!!!!!!!
yes,my lord

普通会员

當兒時你就伴隨我左右,如今你去了天堂,留下我坐挨哭泣、
天使一樣的你 清澈溫柔 第一個唯一一個我愛的男人。
在有生之年 我想我會實現 我會去夢幻莊園,愛音樂愛舞蹈 然而,更愛你。
永遠。

Belief.

1万

王者传奇

QQ
辛苦~~~谢谢O(∩_∩)O  楼主,万分感谢 很专业~很强大!

侠之大者

顶顶顶顶~~~~~~~太强悍了~~~~~~

5万

圣殿骑士

留个记号,谢谢了!
Every Day Create Your HIStory.......

侠之大者

很感谢……只能说谢谢了。

1万

王者传奇

热心助人奖活动卓越奖

真的是辛苦了 好细心!谢谢了
I‘ll be there……Will you be there……

侠之大者

QQ
天1!狂人!   太有心了!
苔丝

侠之大者

lz辛苦了,谢谢!

中级会员

They'll Kick You, Then They Beat You, 他们踢翻你,打倒你
Then They'll Tell You It's Fair  然后告诉你这就是公义
So Beat It,   那么就避开吧
Just Beat It, Beat It &  就避开吧,避开

中级会员

(译:AllenKids)

All alone wishing on stars 独自向星空许愿
Waiting for you to find me  我等待着你来发现
One sweet night I knew I would see 某个甜蜜的夜晚我会遇见
A stranger who'd be my friend  一个陌生人,却是我的朋友到永远

When someone in the dark reaches out to you 深邃太空中有人伸出手来
And touches off a spark that comes shining through 指尖迸出火花,散发光彩
It tells you never be afraid 它让你不再担心受伤害
Then somewhere in your heart you can feel the glow在你心底它独自绽开
A light to keep you warm when the night winds blow 寒风吹过,这光芒却让你感到温暖关怀
Like it was written in the stars I knew 它像早就写在星海
My friend, my someone in the dark was you 我的朋友,夜空下能感受到你的爱

Promise me we'll always be 答应我,我们会永远在一起
Walking the world together 走遍这世界不分离
Hand in hand where dreams never end 手拉着手,梦想永远不会失去
My star secret friend and me  我们跨越星空的友谊,这是个秘密

When someone in the dark reaches out to you  深邃太空中有人伸出手来
And touches off a spark that comes shining through  指尖迸出火花,散发光彩
It tells you never be afraid 它让你不再担心受伤害
Then somewhere in your heart you can feel the glow 在你心底它独自绽开
A light to keep you warm when the night winds blow 寒风吹过,这光芒却让你感到温暖关怀
Look for the rainbow in the sky...  看那天空中的霓彩

I believe you and I  我坚信这份友谊
Could never really say goodbye  我们一定不会永久的别离
Wherever you may be 无论你去到哪里
I'll look up and see 我只要抬头仰望就能想起
Someone in the dark for me 夜空中有个看着我的你
Wherever you may be  无论你去到哪里
I'll look up and see 我只要抬头仰望就能想起
Someone in the dark for me 夜空中有个看着我的你

Though you're gone star far away 即使你远去一光年
Each time I see a rainbow  每当我看到彩虹出现
I'll remember being with you 都会感到有你在身边
Smiles coming through my tears 即使落下眼泪也带着甘甜

When someone in the dark reaches out to you 深邃太空中有人伸出手来
And touches off a spark that comes shining through   指尖迸出火花,散发光彩
Then somewhere in your heart you can feel the glow 在你心底它独自绽开
Look for the rainbow in the sky...  看那天空中的霓彩

I believe you and I  我坚信这份友谊
Could never really say goodbye  我们一定不会永久的别离
Wherever you may be无论你去到哪里
Wherever you may be 无论你去到哪里

中级会员

We can change all the world tomorrow 明天我们能让世界改观
We can sing songs of yesterday  我们能齐声吟唱旧日恋曲
I can say,’Hey, farewell to sorrow’  我终于可以永别伤痛
This is my life and I 这就是我的生活
Want to see you for always  我要与你相伴永远

中级会员

What has come of all the people?所有的人都怎么了?
Have we lost love of what it’s about?我们失去了爱的意义吗?
I have to find my peace我不得不寻找我的安宁
Do we know right from wrong?我们能从错误中汲取教训吗?
I just want you to recognize me.我只是想让你认识我
I’m the temple.我是神庙
You can’t hurt me.你们不能伤害我
I found peace within myself.我找到了我心中的安宁

It ain’t too much  没有太多东西
for me to jam  可以限制我的歌唱