迈克尔·杰克逊中国网  - 歌迷论坛

加入MJJCN

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 七七

世界名人明星深情缅怀流行之王

1万

913万

管理员

热心助人奖特别贡献奖活动卓越奖

莉莎 明奈利:他是一个和善,诚恳,令人惊奇的男人。他也是世界上最伟大的艺人之一。我非常爱他,在我的余生,我将一直怀念他。

Liza Minnelli: "He was a kind, genuine, and wonderful man. He was also one of the greatest entertainers that ever lived. I loved him very much and I will miss him every remaining day of my life."
Deep in my soul
You were there

1万

913万

管理员

唐尼奧斯蒙:我们13岁的时候我就认识迈克尔杰克逊了。他曾经有一次告诉我,因为我们在青少年时期有过类似的经历,我是唯一能够懂他的人。没有词语能表达我现在有多悲痛。我为他的家人他的孩子祈祷!

Donny Osmond:
"I've known Michael since we both were about 13 years old. He once told me that because we went
through similar experiences as teenagers, I was the only person who ever understood him. Words can't
express the sadness I feel right now. My prayers go out to his family and his children," Donny says.

1万

913万

管理员

州长阿诺-施瓦辛格:我们失去了一个伟大的娱乐明星和流行偶像。我十分关心迈克尔-杰克逊的家人、朋友和粉丝,我为他们祈祷。

Arnold Schwarzenegger: We lost a great entertainer and a pop icon. My thoughts and prayers go out to Michael Jackson's family, friends and fans.

1万

913万

管理员

说唱巨星吹牛老爹(Diddy):迈克尔-杰克逊让我相信你确确实实能看到音乐的跃动。他赋予音乐生命!他让我相信奇迹。我会十分想念他。

Diddy: Michael Jackson showed me that you can actually see the beat. He made the music come to
life!! He made me believe in magic. I will miss him!

1万

913万

管理员

知名DJ萨曼莎-罗森:他的音乐还和问世之初一样吸引人。我确信,在未来的若干年里,仍会是这样。愿杰克逊先生安息。

Samantha Ronson: His music is just as relevant now as it was the day they pressed record, I'm sure it
will remain so for generations to come.R.I.P.Mr Jackson.